baby kuvaus

Babykuvaus on tarkoitettu 6-10kk vauvoille. Tarkoitus on ikuistaa lapsesi juuri sellaisena kuin hän on. Ilman sen kummempaa rekvisiittaa, koska lapsesi, hänen olemuksensa ja nuo suloiset yksityiskohdat ovat ne asiat, jotka haluan sinun muistavan vielä vuosien päästäkin. Ikuistetaan nuo pienet varpaat ja nakkisormet, muhkurat ja makkarat, hurmaava kömpelyys ja suloinen hymy muutaman hampaan kera.

Kuvaus on rauhallinen ja vauvasi ehdoilla etenevä kokemus. Baby kuvauksessa saa halitella, pusutella ja kutitella. Mielelläni otan myös kuvia vauvasta ja sinusta tai mahdollisesti myös kummankin
vanhemman kanssa. Kehoitankin sinua/teitä
rohkeasti osallistumaan kuvaukseen. Tarkoitus on taltioida aitoja ilmeitä ja eleitä dokumentaariseen tyyliin. 

 varaus

 

Suosittelen varaamaan babykuvauksen vähintään 1kk ennen haluttua kuvausaikaa, näin varmistamme parhaiten juuri teille sopivan kuvausajan. Hyödynnän kuvauksissani pelkästään luonnonvaloa, joten kuvausajat studiolla painottuvat päiväsaikaan. Varauksen jälkeen saat minulta sähköpostitse kattavan infon kuvauksesta, sekä vinkkejä kuvausvaatteiden valintaan. Lähetän myös  kuvausmaksu laskun (100€), jonka maksamalla, varaat ajan kuvauskalenteristani.

kuvaus

 

Kuvaus toteutetaan kotistudiollani Lohjan Gruotilassa. Baby kuvaukseen on hyvä varata aikaa n.1h.  Samalle päivälle, ei kannata suunnitella kauheasti muuta ohjelmaa, muuten väsy saattaa yllättää kesken kuvauksen. Kuvaukseen on hyvä varata aikaa vähintään 1 tunti. Toivon teidän saapuvan kiireettömällä fiiliksellä, koska välillä vauvat saattavat aluksi vierastaa uutta ihmistä ja totutteluun saattaa mennä hetki.

kuvavalinnat

 

Kuvauksen jälkeen lähetän teille nähtäväksi esivalintagallerian, josta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia (kuvapaketit alla). Kuvavalinnat tehtyänne saatte sähköpostiinne laskun kuvavalinnoista ja lopulliset kuvat saatte viimeistään viikon sisällä maksusuorituksesta. Kuvat toimitetaan teille sähköisesti nettigalleriassa, josta ne ovat vapaasti ladattavissa ja jaettavissa esim. sukulaisille. Nyt isompiin paketteihin sisältyy myös muutama ihana ja laadukas fine art-printit, jotta valokuvat heräisivät oikeasti eloon, eivätkä jäisi vain koneen syöveriin. Se mistä kuvista haluat printit teettää, saat itse määritellä galleriastasi. Nämä kuvat kannattaa ehdottomasti kehystää ja laittaa seinälle, jotta pääset nauttimaan tästä taiteesta joka päivä!

investointisi

Kuvaushinta koostuu:

Kuvausmaksusta (100€)

Rauhallinen kuvaushetki studiolla

Kattavat valmistautumisohjeet kuvaukseen

Lainavaaterekin vapaa käyttö

Kevyt jälkikäsittely ja esivalintagalleria

+

kuvapaketista