Hääkuvaus

Olen päässyt ikuistamaan kymmeniä häitä useamman vuoden sisällä. Kuvaan sekä dokumentaarista hääkuvausta, että myös pelkkiä hääpotretteja. Kaikista eniten nautin kokopäivän dokumentaarisista hääkuvauksista, joissa pääsen tallentamaan päivän tapahtumat aina aamun valmisteluista illan viimeisiin rientoihin asti. Kuvaan pääasiassa Lohjalla ja ympäristökunnissa, mutta mikäli asut pidemmällä, niin olen myös valmis matkustamaan teidän luoksenne.

Hääpäivänä tunnelma on käsinkosketeltava, ja itsellänikin on aina perhosia vatsassa. Olen itse hyvin tunteellinen ihminen, elän ja tunnen vahvasti. On suuri kunnia saada olla osa niin tunnerikasta päivää. Koenkin ilmeiden ja eleiden tallentamisen hyvin tärkeäksi osaksi valokuvaajan työtä. Pyrinkin aina tallentamaan työssäni ne ohikiitävät hetket, joita itse hääpari ei välttämättä pääse näkemään hääpäivän aikana. Suosittelenkin ehdottomasti varaamaan kokopäivänkuvauksen, näin saatte kattavan muiston teidän ainutlaatuisesta päivästänne!

Hääkuvaus kannattaa aina varata hyvissä ajoin, mielellään jo vuotta ennen itse vihkipäivää. Näin pääsemme rauhassa tutustumaan ja voimme sisällyttää pakettiin esim. Save the date- kuvauksen, joka on ns. parikuvaus, josta saatte itsellenne kuvia muistoksi ja voitte hyödyntää näitä esim. kutsukorteissa ja itse hääjuhlassa. Samalla pääsemme tutustumaan ja kokeilemaan miltä olo kameran edessä tuntuu, näin itse hääpäivänä kuvaus ei jännitä enää niin paljon!

Mikäli sinua jäi jokin asia askarruttamaan tai haluat tietää enemmän hääkuvauksesta, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Jos haluat nähdä enemmän kuvia kokopäivän dokumentaarisista hääkuvauksista, niin lähettämällä minulle sähköpostia, saat linkin nettigalleriaan, josta pääset katselemaan kuvia.

Hääkuvauksen hintoja löydät tarkemmin hinnastosta.

HÄÄKUVAUSHINNASTO