Hääkuvaushinnasto

  √ Hääkuvausta varatessa maksetaan 10% varausmaksu, joka vähennetään kuvauspaketin hinnasta.

√ Kaikki hääkuvauspaketit sisältävät palaverin ennen häitä, joko etänä tai Lohjan keskustan alueella. Palaverissa käymme läpi hääpäivän kulkua ja ohjelmaa, sekä keskustelemme käytännön asioista sekä teidän toiveista päivän suhteen.

√ Kokopäivän dokumentaariset kuvaukset sisältävät jo hyvissä ajoin toteutetun Save the Date- kuvauksen, sekä hääpäivänä toteutetun First Look- kuvauksen. (Mikäli pari haluaa)

√ Hääkuvauksen jälkeen toimitan teille esikatselugallerian, josta pääsette itse valitsemaan parhaat potrettikuvat. Tämä jälkeen käsittelen ja viimeistelen valitut kuvat loppuun asti. Mikäli teillä on toiveita kuvien suhteen, haluatte esim. paljon mustavalkoisia kuvia, toivon teidän esittävän ne esikatselugalleria vaiheessa. 

√ Toimitan teille kuvat nettigallerian kautta täydellä resoluutiolla ja jpg- muodossa. Saatte myös kuvat nettikoossa, joita voitte jakaa esim. sosiaalisessa mediassa. Teillä on oikeus teettää ja julkaista kuvia ei kaupallisessa tarkoituksessa. Kuvaajalla säilyy tekijänoikeus kuviinsa ja hänellä on oikeus käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan, esim. nettisivuilla, kilpailuissa ja sosiaalisen median kanavissa.

√ Kaikki hinnat sisältävät alv:in 24%.

√ Matkakulut sisältyvät kuvauksen hintaan Lohjalla (max.30km), muussa tapauksessa kuvaushintaan lisätään 0,50€/km.

√ HUOM! Kuvauksen loppusumma maksetaan laskulla ja kuvaus tulee olla maksettuna ennen kuin lopulliset kuvat toimitetaan.

Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

OTA YHTEYTTÄ, niin kerron mielelläni lisää hääkuvauksesta ja mietitään, mikä olisi teille sopiva kuvauspaketti.