Moikka!

Kiva nähdä sut täällä!

 

Oon Katja. Valokuvaaja, kolmen lapsen äiti ja puoliso. Asutaan Lohjalla ja oon täältä myös alunperin lähtöisinkin. 

Innostukseni valokuvaamiseen on oikeastaan lähtenyt musiikin kautta. Käydessäni 15- vuotiaana ahkerasti eri bändien keikoilla, mukana kulki ensimmäinen filmipokkarini. En voinut kuvitellakaan lähtöä keikoille ilman kameraani. Näinä aikoina haaveilin jo salaa valokuvaajan ammatista.

Vuosien varrella on tullut opiskeltua sitä sun tätä, nähty monta eri kaupunkia ja koettu kaikenlaista. Mikään kokeilemistani jutuista ei kuitenkaan tuntunut oikealta. Kunnes vihdoin päätin hakea Jyväskylään opiskelemaan valokuvasta. Tästä kaikesta on nyt noin 8 vuotta. Vuoden opiskelun jälkeen kohtalo kuitenkin puuttui peliin ja elämä vei minut takaisin kotiseudulleni Lohjalle ja pian syntyi ensimmäinen lapsemme. Tämän jälkeen bändit sai jäädä ja kuvauskohteet muuttuivat luonnollisesti lapsiin. Myös hääkuvaukset astuivat kuvaan kavereiden mennessä naimisiin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Koenkin erilaisten muotokuvausten ja hääkuvauksen olevan sitä ominta juttuani!

Valokuvauksessa minua kiehtoo tunteiden ja ohi menevien hetkien taltioiminen muistoiksi. Itse elän hyvin vahvasti valokuvien kautta ja ne auttavat minua muistamaan hetket, jotka muussa tapauksessa olisivat varmasti unohtuneet. Minulle tärkeimpiä ominaisuuksia valokuvassa on tunnelma ja hyvä valo. Kuvaan melkein kaikki kuvani luonnonvalolla. Se tuo kuviin aitoutta, joka määrittelee vahvasti minua.

Valokuvaajana olen tunnollinen, joustava, muut huomioon ottava, pyrin aina tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen kuvauskokemuksen. Metsästän aina sitä täydellistä kuvaa, enkä päästä itseäni helpolla. Kaiken täytyy olla kohdillaan. Koska silloin kun on, niin se on jotain aivan maagista! Ja se on yksi tämän maailman parhaista tunteista! Niitä tunteita haluan tarjota myös teille.

Ne kestää ikuisesti ♥