Lapsi kuvaus

 1 vuotis-kuvaus on selkeästi suosituin ikäpaalu, joka perinteisesti halutaan ikuistaa valokuviin. Lapsikuvaukseen olet kuitenkin tervetullut minkä ikäisen lapsen kanssa tahansa! Ikuistan myös mielelläni sinut lapsesi kanssa kuviin, koska yleensä me äidit olemme niitä, jotka valitettavasti puuttuvat kuvista. Kun meistä aika joskus jättää, lapsemme varmasti arvostavat kuvia, joissa näkyy teidän kaunis yhteys sekä rakkaus. Valokuvat ikuistavat muistot ja niihin muistoihin on ihana palata vielä vuosien ja vuosien päästäkin. Kuvauskokemus minun kanssani on enemmän toiminnallinen kokemus, kuin paikallaan pönöttämistä. Etenemme lapsentahtisesti ja leikin avulla saamme yleensä kaikista aidoimmat ilmeet ja eleet esiin.

 varaus

 

Suosittelen varaamaan lapsikuvauksen vähintään 1kk ennen haluttua kuvausaikaa, näin varmistamme parhaiten juuri teille sopivan kuvausajan. Hyödynnän kuvauksissani pelkästään luonnonvaloa, joten kuvausajat studiolla painottuvat päiväsaikaan. Kesäisin kuvaus on myös mahdollista toteuttaa miljöössä, nämä kuvausajat painottuvat iltoihin, koska luonnonvalo on tällöin tarpeeksi pehmeää. Varauksen jälkeen saat minulta sähköpostitse kattavan infon kuvauksesta, sekä vinkkejä kuvausvaatteiden valintaan. Lähetän myös  kuvausmaksu laskun (100€), jonka maksamalla, varaat ajan kuvauskalenteristani.

kuvaus

 

Kuvaus toteutetaan kotistudiollani Lohjan Gruotilassa, tai kesäisin miljöössä. Lapsikuvaukseen on hyvä varata aikaa n.1h. Kuvauksen alussa yleensä lapsilla menee hetki ihmetellessä, mihin paikkaan sitä on tultu ja tämä on täysin normaalia. Alkuun voidaan tarvita vanhemman tukea, mutta yleensä mielenkiinto vie voiton ja kuvaus voidaan aloittaa tutkimalla esim. puisia leluja, joita käytän rekvisiittana kuvauksissa. Muuten rekvisiitta valikoimani on aika minimalistinen, koska haluan lapsen ja hänen piirteidensä olevan pääosassa kuvissa. 

kuvavalinnat

 

Kuvauksen jälkeen lähetän teille nähtäväksi esivalintagallerian, josta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia (kuvapaketit alla). Kuvavalinnat tehtyänne saatte sähköpostiinne laskun kuvavalinnoista ja lopulliset kuvat saatte viimeistään viikon sisällä maksusuorituksesta. Kuvat toimitetaan teille sähköisesti nettigalleriassa, josta ne ovat vapaasti ladattavissa ja jaettavissa esim. sukulaisille. Nyt isompiin paketteihin sisältyy myös muutama ihana ja laadukas fine art-printit, jotta valokuvat heräisivät oikeasti eloon, eivätkä jäisi vain koneen syöveriin. Se mistä kuvista haluat printit teettää, saat itse määritellä galleriastasi. Nämä kuvat kannattaa ehdottomasti kehystää ja laittaa seinälle, jotta pääset nauttimaan tästä taiteesta joka päivä!

hinnasto

Kuvaushinta koostuu:

Kuvausmaksusta (100€)

Rauhallinen lapsentahtinen kuvaushetki studiolla

Kattavat valmistautumisohjeet kuvaukseen

Lainavaaterekin vapaa käyttö

Kevyt jälkikäsittely ja esivalintagalleria

+

kuvapaketista