Lapsi-ja perhekuvaus

Lapsi- ja perhekuvauspaketeistani löydät moneen tarpeeseen sopivat kuvaukset. Lapsikuvaus toteutetaan aina lapsentahtisesti, mikäli välillä täytyy ottaa hiukan välipalaa tai muuten vain pitää hengähdystauko, niin tämä ei ole ongelma.

Kuvaustyylini lasten kanssa on enemmänkin dokumentaarinen, yleensä leikin avulla saamme esille parhaimmat ilmeet ja aidoimmat kuvat. Rakastan luonnonvaloa ja pyrinkin viimeiseen asti toteuttamaan kuvauksen hyödyntämällä sitä. Luonnonvalolla saadaan mielestäni parhaiten kauniit ja tunnelmalliset kuvat.

Olen kuvannut lapsia aktiivisesti noin 6 vuoden ajan, jolloin ensimmäinen lapseni syntyi. Nyt kolmen lapsen äitinä, voin sanoa, että olen tottunut kaikenlaisiin tilanteisiin, joten pienet ja isommatkaan uhmat eivät minua hetkauta. Jos nyt syystä tai toisesta kiukku ja itku vie voiton, niin kuvausta on mahdollista siirtää yhden kerran paremmalle ajankohdalle.

Kuvaan miljöössä, Lohjalla ja lähikunnissa. Studioni sijaitsee kotiime yhteydessä Lohjan Gruotilassa. Studiolle on omasisäänkäynti, sekä wc on myös käytössäsi.

Mikäli kaipailet lisätietoa lapsi- tai perhekuvauksesta, tai jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää! Lisätietoja kuvauksesta ja kuvauspaketeista löydät hinnastosta.

MUOTOKUVAUSHINNASTO