Lapsi-, perhe- ja vastasyntyneenkuvaus

Lapsi- ja perhekuvauspaketeistani löydät moneen tarpeeseen sopivat kuvaukset. Lapsikuvaus toteutetaan aina lapsentahtisesti, mikäli välillä täytyy ottaa hiukan välipalaa tai muuten vain pitää hengähdystauko, niin tämä ei ole ongelma.

Kuvaustyylini lasten kanssa on enemmänkin dokumentaarinen, yleensä leikin avulla saamme esille parhaimmat ilmeet ja aidoimmat kuvat. Rakastan luonnonvaloa ja pyrinkin viimeiseen asti toteuttamaan kuvauksen hyödyntämällä sitä. Luonnonvalolla saadaan mielestäni parhaiten kauniit ja tunnelmalliset kuvat.

Kuvaan myös vastasyntyneitä. En tarjoa ns. aseteltuja vastasyntyneen kuvia, mutta vauvan piirteiden kuvaaminen ja vanhempien kanssa kuvaus onnistuu. Myös näitä kuvia löydät tästä kansiosta.

Olen kuvannut lapsia aktiivisesti noin 6 vuoden ajan, jolloin ensimmäinen lapseni syntyi. Nyt kolmen lapsen äitinä, voin sanoa, että olen tottunut kaikenlaisiin tilanteisiin, joten pienet ja isommatkaan uhmat eivät minua hetkauta. Jos nyt syystä tai toisesta kiukku ja itku vie voiton, niin kuvausta on mahdollista siirtää yhden kerran paremmalle ajankohdalle.

Pääasiassa kuvaan miljöössä, Lohjalla ja lähikunnissa. Mikäli asut kauempana, niin ota yhteyttä, niin keskustellaan ja mietitään miten saataisiin kuvaus mahdollistettua myös kauemmaksi! Jos miljöökuvaus ei innosta ja teillä on kuvakseen soveltuva koti, niin voidaan kuvaus toteuttaa myös kotonanne. Oma kotistudioni on myös valmistunut Lohjan Gruotilaan, joten kuvaus onnistuu myös siellä.

Mikäli kaipailet lisätietoa lapsi- tai perhekuvauksesta, tai jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää! Lisätietoja kuvauksesta ja kuvauspaketeista löydät hinnastosta.

MUOTOKUVAUSHINNASTO