muotokuvaus Hinnasto

Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta +

erikseen ostettavista kuvatiedostoista.

√ Kuvausmaksu maksetaan aina varauksen yhteydessä laskulla.  Maksu sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvaksen suunnittelun, kuvaukseen ja jälkikäsittelyyn kuluvan ajan, sekä mahdollisten laina-asujen ja rekvisiitan käytön. 

√ Digitaaliset kuvatiedostot maksetaan erikseen kuvauksen jälkeen. Näin pääsette itse vaikuttamaan siihen, kuinka paljon haluatte panostaa kuviin. Kuvatiedostojen lasku tulee olla maksettuna, ennen kuin kuvat toimitetaan teille.

√ Kuvauksen jälkeen esikäsittelen kuvat ja valitsen niistä mielestäni onnistuneimmat kuvat esikatselugalleriaan (kuvamäärä riippuu kuvauksesta, yleensä n.30-40kpl) . Tämän jälkeen teillä on 2 viikkoa aikaa valita haluamanne määrä kuvia.  Lisäviikoista laskutetaan 20€/vko. Mahdollisuus lisäkuviin hintaan 20€/kpl. HUOM! Mikäli teillä on toiveita kuvien suhteen, esim. haluatte jonkun kuvan mustavalkoisena, niin toivosin, että esittäisitte ne tässä vaiheessa.

√ Sen jälkeen, kun olette tehneet lopulliset valintanne nettigalleriassa, käsittelen ja viimeistelen kuvat loppuun asti. Kuvat toimitetaan 1-4vkon sisällä valinnasta (riippuen sesongista). Kuvat toimitetaan teille  digitaalisena kuvatiedostoina (jpg) nettigallerian kautta. Kuvat toimitetaan täydellä resoluutiolla sekä nettiversioina.

√ Asiakkaalla on täydet oikeudet teettää ja julkaista kuvia ei kaupallisissa tarkoituksissa. Mikäli asiakas julkaisee kuvia sosiaalisessa mediassa, on suotavaa mainita julkaisussa kuvaajan nimi , Valokuvaaja Katja Karjanmäki (Facebook), #valokuvaajakatjakarjanmäki (instagram).

√ Kuvaajalla säilyy tekijänoikeus kuviinsa ja hänellä on oikeus käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan, esim. nettisivuillaan tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli asiakas ei halua kuviensa käyttöä markkinointitarkoituksessa, lisätään kuvausmaksuun +20%. HUOM! Mikäli kuvat ovat jollain tapaa arkaluontoisia, niin näissä tapauksissa otan tietysti huomioon asiakkaan toiveet.

√ Kaikki hinnat sisältävät alv:in 24%.

√ Kaikki kuvaushinnat sisältävät matkakulut 15km säteellä Lohjan keskustasta, muussa tapauksessa kuvaushintaan lisätään 0,50€/km.

Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Muut kuvaukset

Jäikö jokin mietityttämään? Etkö löytänyt ylläolevista kuvauspaketeista itsellesi sopivaa?

Ei haittaa, ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään sinun tarpeisiisi sopiva kuvaus!

Y-tunnus 3015579-1

Valokuvaaja Katja Karjanmäki