newborn kuvaus

Vastasyntyneen kuvaukseen olet tervetullut vauvan kanssa kahdestaan, puolison kera tai vaikka koko perheen kanssa. Kannustan aina teitä vanhempia/ja sisaruksia osallistumaan kuvaukseen, koska elätte parhaillaan ainutlaatuisia hetkiä, enkä millään usko, että viiden vuoden päästä katuisitte kuvaukseen osallistumista. Näihin muistoihin on ihana palata vielä vuosien päästäkin. Kuvauksen aikana vauvaa kuvataan vanhempien sylissä, sekä beanbagilla, joka on vauvakuvaukseen tarkoitettu kuvausalusta. Kuvauksessa käytän vauvakuvaukseen tarkoitettuja kapaloita, joten erityisiä kuvausvaatteita vauvalle et tarvitse.

 varaus

 

Suosittelen varaamaan newbornkuvauksen jo raskausaikana. Tällöin löydämme sinulle varmasti sopivan kuvausajan ja sinun ei tarvitse kantaa huolta sen unohtumisesta. Kuvaus sovitaan aina alustavasti lasketulle päivälle ja tarkempi kuvausaika sovitaan vauvan synnyttyä. Vastasyntyneet kuvataan yleensä 4-14vrk ikäisenä. Tällöin he olevat yleensä vielä kaikista tyytyväisimmillään ja omaavat kaikki vastasyntyneelle tyypilliset piirteet.  Newbornkuvaukset toteutetaan pääasiassa arkena päiväsaikaan.

kuvausmaksu

 

Varauksen jälkeen saat minulta sähköpostitse kattavan infon kuvauksesta, sekä ohjeet kuvausvaatteiden valintaan. Lähetän myös  kuvausmaksu laskun (150€), jonka maksamalla, varaat ajan kuvauskalenteristani. Kuvaus toteutetaan kotistudiollani Lohjan Gruotilassa. Vastasyntyneenkuvaus on rauhallinen ja vauvantahdissa etenevä kokemus. Kuvaukseen on varattu n. 2-3h kuvausaika, joten syötöille ja vaipan vaihdoille on varattu hyvin aikaa. Studiolle on oma sisäänkäynti, sekä wc-tila on käytössäsi kuvauksen ajan. Lämmitän studion aina vauvalle lämpimäksi, jotta hänellä olisi mahdollisimman mukava olla. Studiolta löytyy myös pientä purtavaa ja juotavaa, jotta te vanhemmat voitte hetken hengähtää rauhassa sohvalla.

kuvavalinnat

 

Kuvauksen jälkeen lähetän teille nähtäväksi esivalintagallerian, josta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia (kuvapaketit alla). Kuvavalinnat tehtyänne saatte sähköpostiinne laskun kuvavalinnoista ja lopulliset kuvat saatte viimeistään viikon sisällä maksusuorituksesta. Kuvat toimitetaan teille sähköisesti nettigalleriassa, josta ne ovat vapaasti ladattavissa ja jaettavissa esim. sukulaisille. Nyt isompiin paketteihin sisältyy  laadukas fine art-printti, jotta valokuvat heräisivät oikeasti eloon, eivätkä jäisi vain koneen syöveriin. Se mistä kuvasta haluat printin teettää, saat itse määritellä galleriastasi. Nämä kuvat kannattaa ehdottomasti kehystää ja laittaa seinälle, jotta pääset nauttimaan tästä taiteesta joka päivä!

hinnasto

Kuvaushinta koostuu:

Kuvausmaksusta (150€)

Rauhallinen vauvantahtinen kuvaushetki studiolla

Kattavat valmistautumisohjeet kuvaukseen

Lainavaaterekin vapaa käyttö

Kevyt jälkikäsittely ja esivalintagalleria

+

kuvapaketista