Vastasyntyneen kuvaus

mitä?

Olen erikoistunut vastasyntyneen kuvaukseen, kouluttautunut ja käynyt mm. alan workshopeissa. Vastasyntyneen kuvaukseen olet tervetullut vauvan kanssa kahdestaan, puolison kera tai vaikka koko perheen kanssa. Kannustan aina teitä vanhempia/ja sisaruksia osallistumaan kuvaukseen, koska elätte parhaillaan ainutlaatuisia hetkiä, enkä millään usko, että viiden vuoden päästä katuisitte kuvaukseen osallistumista. Näihin muistoihin on ihana palata vielä vuosien päästäkin. Kuvauksen aikana vauvaa kuvataan vanhempien sylissä, sekä beanbagilla, joka on vauvakuvaukseen tarkoitettu kuvausalusta. Kuvauksessa käytän vauvakuvaukseen tarkoitettuja kapaloita, joten erityisiä kuvausvaatteita vauvalle et tarvitse.

missä?

Kuvaus toteutetaan kotistudiollani Lohjan Gruotilassa. Vastasyntyneenkuvaus on rauhallinen ja vauvantahdissa etenevä kokemus. Kuvaukseen on varattu 2-3h kuvausaika, joten syötöille ja vaipan vaihdoille on varattu hyvin aikaa. Studiolle on oma sisäänkäynti, sekä wc-tila on käytössäsi kuvauksen ajan. Lämmitän studion aina vauvalle lämpimäksi, joten hänellä olisi mahdollisimman mukava olla. Studiolta löytyy myös pientä purtavaa ja juotavaa, jotta te vanhemmat voitte nauttia hetken rauhassa sohvalla kahvikupposen kera.

 milloin?

Suosittelen varaamaan newbornkuvauksen jo raskausaikana. Tällöin löydämme sinulle varmasti sopivan kuvausajan ja sinun ei tarvitse kantaa huolta sen unohtumisesta. Kuvaus sovitaan aina alustavasti lasketulle päivälle ja tarkempi kuvausaika sovitaan vauvan synnyttyä. Vastasyntyneet kuvataan yleensä 4-14vrk ikäisenä. Tällöin he olevat yleensä vielä kaikista tyytyväisimmillään ja omaavat kaikki vastasyntyneelle tyypilliset piirteet. Mikäli syystä tai toisesta vauvasi on jo 3-4vkon ikäinen, ei tällöinkään ole vielä liian myöhäistä. Kalenterini elää kokoajan ja aina voi löytyä peruutusaikoja, kannattaa siis olla yhteydessä vaikka kuvausaika olisikin jäänyt varaamatta raskausaikana. Newbornkuvaukset toteutetaan pääasiassa arkena päiväsaikaan.