odotus kuvaus

Odotuskuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai
sään salliessa myös miljöössä. Paras aika
kuvaukselle on yleensä raskausviikoilla 32-36.
Tällöin vatsasi on jo kauniisti pyöristynyt,
mutta olosi ei vielä ole (toivottavasti) liian
tukala.
Kuvaukseen voit saapua yksin, puolisosi tai
vaikka koko perheen kanssa. Odotus on myös
iso juttu tuleville isosisaruksille, joten on
ihanaa, jos saamme myös tämän kutkuttavan
odotuksen ikuistettua kuviin.
Kuvaus toteutetaan sinun ehdoilla ja mikä on
sinulle ja voinnillesi parhaaksi.

 varaus

 

Suosittelen varaamaan odotuskuvauksen hyvissä ajoin ennen haluttua kuvausaikaa, näin varmistamme parhaiten juuri teille sopivan kuvausajan. Hyödynnän kuvauksissani pelkästään luonnonvaloa, joten kuvausajat studiolla painottuvat päiväsaikaan. Kesällä/syksyllä kuvaus on myös mahdollista toteuttaa miljöössä, nämä kuvausajat painottuvat iltoihin, koska luonnonvalo on tällöin tarpeeksi pehmeää. Varauksen jälkeen saat minulta sähköpostitse kattavan infon kuvauksesta, sekä vinkkejä kuvausvaatteiden valintaan. Lähetän myös  kuvausmaksu laskun (100€), jonka maksamalla, varaat ajan kuvauskalenteristani.

kuvaus

 

Kuvaus toteutetaan vaalealla luonnonvalo kotistudiollani Lohjan Gruotilassa, tai kesäisin/syksyisin miljöössä. Odotuskuvaukseen on hyvä varata aikaa n.1-1,5h, riippuen minkälaisella kokoonpanolla saavutte. Studiolta löytyy lainavaaterekki, josta voit vapaasti lainata esim. mekkoa kuvaukseen, jos tuntuu siltä, että omasta vaatekaapista ei sopivaa löydy. Kysy rohkeasti näistä ja mietitään yhdessä mikä lainavaatteista sopisi juuri sinulle parhaiten! 

kuvavalinnat

 

Kuvauksen jälkeen lähetän teille nähtäväksi esivalintagallerian, josta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia (kuvapaketit alla). Kuvavalinnat tehtyänne saatte sähköpostiinne laskun kuvavalinnoista ja lopulliset kuvat saatte viimeistään viikon sisällä maksusuorituksesta. Kuvat toimitetaan teille sähköisesti nettigalleriassa, josta ne ovat vapaasti ladattavissa ja jaettavissa esim. sukulaisille. Nyt isompiin paketteihin sisältyy laadukas fine art-printti, jotta valokuvat heräisivät oikeasti eloon, eivätkä jäisi vain koneen syöveriin. Se mistä kuvasta haluat printin teettää, saat itse määritellä galleriastasi. Nämä kuvat kannattaa ehdottomasti kehystää ja laittaa seinälle, jotta pääset nauttimaan tästä taiteesta joka päivä!

hinnasto

Kuvaushinta koostuu:

Kuvausmaksusta (100€)

Rauhallinen kuvaushetki studiolla

Kattavat valmistautumisohjeet kuvaukseen

Lainavaaterekin vapaa käyttö

Kevyt jälkikäsittely ja esivalintagalleria

+

kuvapaketista