perhekuvaus

miljöössä

Perhekuvaus mun kanssa on enemmänkin dokumentoiva tutkimusmatka miljööseen, kuin vaivaannuttava paikallaan oleva pönötyshetki. Mun kuvauksissa sun ei tarvitse osaa poseerata, eikä mitään muutakaan. Mä ohjaan ja opastan. Ainoa asia mitä sulta toivon on se, että oot valmis heittäytymään hetkeen ja fiilistelemään kuinka ihana perhe teillä oikeasti on. Oot valmis jakamaan haleja ja pusuja, sekä suhtautumaan asioihin ennakkoluuttomasti. Mun perhekuvauksissa lapset saavat olla lapsia, aitoja omia itsejään.

 varaus

 

Perhekuvaukset kuvataan miljöössä touko-syyskuu välillä. Suosittelen varaamaan perhekuvauksen vähintään 1kk ennen haluttua kuvausaikaa, näin varmistamme parhaiten juuri teille sopivan kuvausajan. Hyödynnän kuvauksissani pelkästään luonnonvaloa, joten kesäisin  kuvausajat painottuvat iltoihin, koska luonnonvalo on tällöin tarpeeksi pehmeää, ja luo kuviin kauniin ja seesteisen tunnelman. Varauksen teon jälkeen saat minulta sähköpostitse kattavan infon kuvauksesta, sekä vinkkejä kuvausvaatteiden valintaan. Lähetän myös  kuvausmaksu laskun (100€), jonka maksamalla, varaat ajan kuvauskalenteristani.

kuvaus

 

 Perhekuvaukseen on hyvä varata aikaa n.1,5h. Kuvauksen pääpaino on tekemisessä ja asioiden /paikkojen yhdessä tutkimisesta. Saatan keksiä helppoja leikkejä, tai muuta aktiviteettia, jolloin saan teistä aidoimmat ilmeet ja eleet esiin. Sopivin väliajoin pyydän teitä vilkaisemaan kameraan, ja näin saadaan myös taltioitua niitä ”perinteisempiä” potrettejakin. Perhekuvauksessa otetaan tietenkin kuvia teistä perheenä, mutta kuvauksen aikana voidaan myös ottaa esim. lapsista yksittäiskuvat.

kuvavalinnat

 

Kuvauksen jälkeen lähetän teille nähtäväksi esivalintagallerian, josta pääsette valitsemaan haluamanne määrän kuvia (kuvapaketit alla). Kuvavalinnat tehtyänne saatte sähköpostiinne laskun kuvavalinnoista ja lopulliset kuvat saatte viimeistään viikon sisällä maksusuorituksesta. Kuvat toimitetaan teille sähköisesti nettigalleriassa, josta ne ovat vapaasti ladattavissa ja jaettavissa esim. sukulaisille. Paketteihin sisältyy myös laadukas fine art-printti, jotta valokuvat heräisivät oikeasti eloon, eivätkä jäisi vain koneen syöveriin. Se mistä kuvasta haluat printin teettää, saat itse määritellä galleriastasi. Nämä kuvat kannattaa ehdottomasti kehystää ja laittaa seinälle, jotta pääset nauttimaan tästä taiteesta joka päivä!

investointisi

Kuvaushinta koostuu:

Kuvausmaksusta (100€)

Kiireetön kuvaus miljöössä Lohjalla tai Länsi-Uudellamaalla, sisältäen mahdolliset matkakulut 30km

Kattavat valmistautumisohjeet kuvaukseen

Lainavaaterekin vapaa käyttö

Esivalintagalleria+kevyt jälkikäsittely

+

kuvapaketista